Talangprogram

En raketstart på din karriär.

Vi vill skapa arbetstillfällen och ge unga kompetenta profiler en bra start i karriären. Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy talangprogram för våra samarbetspartners.

NEK och Professionals Nord startar tillsammans satsningen Anläggningsskolan. Här får juniora anläggare en raketstart på sin karriär inom mark och anläggning. NEK har haft en explosionsartad tillväxt sedan företagets start 2014 och vill nu ge tillbaka till branschen och samhället genom att investera i juniora markanläggare. Ett antal utvalda individer kommer få chansen att tillsammans med NEK lägga grunden för ett modernt och attraktivt samhälle i norr.

Anläggningsskolan är ett avlönat program där deltagarna blir upplärda av ett företag i framkant och får chansen att delta i många spännande projekt. Deltagarna kommer bland annat få erfarenhet av grundläggning, VA arbeten, rörläggning, kabelförläggning och mycket mer. För individer som visar framfötterna finns det på sikt chans att klättra i karriärstegen inom NEK och exempelvis axla en roll som arbetsledare.

Vill du veta mer? Läs vidare och ansök via annonserna.
Anläggningsskolan kommer pågå på flertalet orter, följ länkarna nedan för att ansöka till respektive ort:

LULEÅ
BODEN
PITEÅ
ÄLVSBYN
GÄLLIVARE
KALIX
KIRUNA