För arbetsgivare

Söker du personal?

Vi är en samarbetspartner för att skapa och bibehålla arbetstillfällen, genom att leverera kompetensförsörjning i världsklass.

Vi på Professionals Nord strävar efter att vara ditt förstahandsalternativ då du skall rekrytera medarbetare. När du använder oss sparar du tid och resurser och kan istället fokusera på din organisation medan vi sköter hela rekryteringsprocessen. Du ska kunna luta dig tillbaka för att i slutändan träffa den eller de bästa kandidaterna för den specifika tjänsten.

Och du, vi har inte personal på bänken som väntar på nya uppdrag. Varje process är unik då vi gör en unik sökning. Vi vet av erfarenhet att detta är mer attraktivt för kandidaterna och en mer långsiktig lösning för dig som kund då kandidaterna som sökt tjänsten valt just detta jobb.

Söker du personal?

Fyll i dina kontaktuppgifter
så hör jag av mig och berättar mer!
ÅF

”ÅF har stora ambitioner inför framtiden, vår målsättning är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren på vår marknad. En viktig del i detta är att våga tänka nytt och kreativt, att vara i framkant. Vi är idag 160 ingenjörer i Nord men vi behöver bli många fler, utmaningarna inför framtiden är enorma inte minst inom klimatfrågan. ÅF valde därför år 2018 att tillsammans med Professionals Nord starta ett Talangprogram för att hjälpa oss i detta rekryteringsarbete. Satsningen blev så lyckad att vi precis initierat ett nytt samarbete med program för 2019-2020.

”Professionals Nord är en självklar partner till oss på ÅF och stärker inte bara vårt varumärke men hjälper också  oss att attrahera de bästa ingenjörerna på marknaden. Att Professionals Nord sedan jobbar stenhårt med att stärka Norrland passar mycket väl in i vår ambition och målsättning på ÅF.”

Rydahls

”Vi sökte en samarbetspartner med starkt kontaktnät i landets norra delar för vår rekrytering. Professionals Nord har hanterat uppdraget föredömligt, i tid och med en kontinuerlig dialog i positiv anda genom hela projektet. Vi är totalt sett väldigt nöjda med rekryteringsprocessen som skötts på det sätt företagsnamnet antyder.”

Swoosh

”Professionals Nord har vid flera tillfällen genomfört våra rekryteringar, vilket har underlättat och säkerställt våran möjlighet att växa runt om i Norrland. Dialogen vi haft har fungerat mycket bra, oavsett stad. Tack vare deras kvalitetssäkrade rekryteringsprocess, känner vi oss trygga och kan istället fokusera på det vi är bäst på.”